Friday, June 5, 2015

Shopping di Butik Muslimah Online : ZALORA MALAYSIA

Assalamualaikum,

As we know, trend shopping online ni dah jadi kebiasaan & semakin rancak buat masa kini dikalangan rakyat Malaysia terutamanya untuk kaum perempuan. Aaaaaa !! aku pun tidak terkecuali. Mna tidaknya, disebabkan malas nak keluar berjalan dan mencari baju mana yang sesuai & berkenan dihati sangatlah penting untuk kita. Dengan adanya shopping online ini telah banyak membantu unutk memilih busana yang kita mahukan. Just click, click, click & buy ! Duit pun habis macam air terjun.

Yang bagusnya dan berbeza kali ini, para pembeli macam aku ini dan peniaga semakin bijak dan faham tentang kemahuan para pembeli yang menjadikan kaedah pembelian secara online ini suatu cara yang paling menjimatkan dan mudah untuk semua. Bagu pendapat aku, aku lebih suka membeli pakaian, kasut, beg dan mahupun  tudung secara online di butik Muslimah online kegemaran aku. Salah satunya Butik Muslimah Online Terbaik yang aku gemari pastinya ZALORA Malaysia beb !


Di Zalora, pelbagai pilihan yang ada seperti baju kurung, jubah moden, kaftan, blouse Muslimah, skirts labuh, kasut dan banyak lagi daripada jenama-jenama Muslimah terbaik tempatan dan luar negara.



Sebulan lebih lagi kita nak sambut Hari Raya, so cepat-cepat lah pick your own beautiful clothes  & buy more and more. Confirm korang look gorgeous masa hari raya beli di ZALORA. Aku pun rambang nak pilih sebab banyak sangat design yang cantik dan berkualiti. Aumm aumm !


 
 
Meletop kan design ? I suka uolls

Selain barang yang berkualiti yang sangat aku utamakan, haa orang heboh-heboh asyik kena tipu beli barang online tapi di ZALORA aku juga tidak perlu risau dah isu-isu penipuan dari peniaga ini bila membuat transaksi/pembayaran kerana Zalora menyediakan kaedah pembayaran yang selamat atau secure payment malah turut menyediakan kaedah pembayaran cash on delivery. an dan luar negara.



Dan yang paling best, pastinya korang juga sedia maklum bahawa semua online stores termasuk Zalora menyediakan perkhidmatan penghantaran terus ke rumah anda. Haaa direct bagi duit je masa barang sampai di depan pintu rumah korang. Syok kan? Oleh itu, korang tak payah takut & tak perlu lagi bersesak-sesak di lalu-lintas atau membayar petrol dan wang parking. Jimat banyak sgt ! 

Tunggu apa lagi semua, jangan buang masa jom singgah di ZALORA Malaysia. Aku gerenti seyy baju cantik-cantik hanya di ZALORA yo ! Go grab it girls. :)


Thanks for reading !
Love, N

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Saya jumpa kedai baju laki yang murah dekat www.ellemaristore.com
    Dah beli satu kemeja, style gila.

    "Sharing Is Caring."

    ReplyDelete

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)