Wednesday, August 27, 2014

Review : ROSE HAIR PERFUME

Assalamualaikum,

Sejak-sejak balik kerja lewat ini, banyak kerja dirumah terpaksa terdelay. Rambut yang semakin panjang pun kerap gugur dan cepat masam. Alhamdulilah, found this product untuk m'gurangkan masalah aku dengan ajaib sekali. Haaaa, macam silap mata tak ? kihkihkih :)

First of all, ROSE HAIR PERFUME by Legacy Secret semakin mengembang perniagaannya. Banyak produk-produk yang dikeluarkan seperti HARUM MALAM, B-VITE dll untuk membantu menyelesaikan masalah wanita-wanita di Malaysia ini. Contohnya; salah satu wanita di Malaysia itulah aku sendiri.

ROSE HAIR PERFUMES

KELEBIHAN "ROSE HAIR PERFUMES"

  • Membantu menyihatkan rambut
  • Membantu mewangikan rambut
  • Membantu mengelakkan rambut rapuh
  • Membantu mengatasi rambut gugur
  • Membantu menyokong pertumbuhan rambut
  • 10/10 pengguna mengakui rambut lebih harum walaupun lebih 8jam memakai tudung. Contoh : Aku, pakai tundung almost 12jam sehari tetapi sekali buka tudung wangi tauuu.
  • Membantu masalah rambut berbaur bagi wanita bertudung
HARGA SEUNIT
  • Semenanjung RM30.00
  • Sabah & Sarawak RM35.00

Babe, aku nak kongsikan juga tips-tips dan info keselematan produk didalam pembelian. Seperti yang korang tahu, sekarang zaman canggih makin ramai membuat produk-produk yang tidak bagus & mudah memudaratkan kesihatan seseorang. No, ini tidak baik sama sekali perbuatan tersebut. So, aku sayang korang semua, aku nak share dgn korang;


CIRI-CIRI KESELAMATAN PRODUK  


1. Pengesahan Melalui Visual
Lihat perkatan "LS" dari sudut serong 15 darjah.



2. Pengesahan Melalui Sentuhan
Cetakan timbul yang dapat dirasa menggunakan jari anda

Pastikan timbul tau bila beli produk tersebut. Untuk menyakinkan pembelian bagi seorang customer dan maklumat lanjut boleh berhubung di LEGACY SECRET TRADING


3. Pengesahan Melalui QR WECHAT
Imbas kod produk dan info akan diberikan

WECHAT ID : HARUM MALAM

WARNING !
1 QR kod boleh di imbasan hanya 5kali sahaja. Tidka boleh melebihi kalau tak, u'olls akan diberikan no. telefon syarikat Legacy Secret untuk pengesahan produk tersebut. Pastikan u'olls beli barangan original kerana takut akan ada kesan sampingan. 


Video Rujukan boleh dapati di link ini : YOUTUBE

Harap-harap, kawan-kawan aku tidak salah membeli produk yang salah. Kenalpasti barangan Original & Tiruan tu baik-baik setiap produk yang dibeli. Kalau tak membazir duit. Kalau betul beli original, selamat menwangikan & mencantikkan diri u'olls. Pasti hati gembira m'gunakkan peroduk oleh Legacy Secret ini. Nahh, rambut aku pun masih berbaur wangi ! Hik >.<


Thank you for reading !
Love, N

2 comments:

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)