Friday, July 18, 2014

Al Rawsha Restaurant

Assalamualaikum,

Ahlan Wasahlan, tup tup saja tiba Bulan Ramadhan Al-Mubarak yang mulia lagi penuh keberkatan. Alhamdulilah, sepanjang tempoh bulan ramadhan ini, seharian berpuasa dapat m'guatkan iman dan kesabaran dalam diri aku ini. Contoh, tengok orang lain makan pun tak ada nafsu nak makan. Buat relax,je aku, muka bodoh la katakan =.=

Alhamdulilah, bak kata orang rezeki jangan ditolak. aku grab habis-habis kali ini m'mandangkan abg angkat aku offer tu untuk belanja berbuka puasa. Aku pun pilih laa Al-Rawsha Restaurant !



Aku suka & kagum di dalam Restaurant ini, hiasan di dalam sangat kemas, teratur dan cantik sekali. Pandai pak pak arab ni tarik perhatian kita nahh, cehhh.



Iftar disini ramai-ramai best tau, sebab banyak makanan tauu

Don't miss to try !! Makanan disini nice, not bad & recommended ! plus aku cepat kenyang sebab Al-Rawsha ini kebanyakkan menyediakan makanan yang berat-berat, yang ringan hanya 2 3 jenis sahaja. Makan sekali serius full, tapi tu perut aku la, perut korang lagi besar kot. 

Kesedapan & keenakkan makanan aku bagi : 3.5 / 5 
Keselesaan Tempat : 4.5 / 5

Sepanjang bulan ramadhan ini Al-Rawsha ada buat "Special Ramadhan Buffet" dewasa RM59 nett tau. cepat cepat call Hotline : 03-9200 6600. Mai la datang sini, seriously berbaloi nice foodddd, nice place, nice environment and chill babe ! Like facebook dorang - Al Rawsha Restaurant

Belanja selfie untuk korang >.<

Thank you for reading !
Love, N

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)