Friday, June 6, 2014

TESTIMONI : B'VITE yang berkesannnn !!

Assalamualaikum,

Ingat lagi tak review yang lepas, aku ada update produk keluaran Legacy Secret yang memang baguss kali ini. Lihat entri ini disini > Review B'VITE. Mesti tak sabar nak tengok perubahann pada diri aku kan kan? Last month, aku ada update review B'Vite ini, so u'olls mesti fimiliar sikit sikit dgn B'Vite nieeeeee. Dulu-dulu aku ini kaki gila nak kulit putih, al-maklum lah bila muka ni asyik kena dek sinaran matahari, kulit aku mudah terbakar, burn habisss. Sedih sampai bila nak putih ni. 

B'Vite ini mmg jadi supplement harian, setelah sebulan ngap ngap ngap telan setiap pagi & malam, serioussss membuahkan hasil yang kedabooommmmm. Well, setelah aku gunakan B'Vite alhamdulilah memang betul betul berkesannnn. Sikit sikit kulit makin cerahhh. Love it so much !! 

PERUBAHAN
- Change to new person. hahaha
- Kulit bukan setakat cerah di muka, malah satu badan boleh putih.
- Kita sihatkan dari dalaman tau, bukan dari luaran sahaja.
- Muka aku ni ada jerawat, on time ada je anasir anasir jahat tumbuh di muka aku ini. But setelah guna B'VITE, kulit muka & jerawat makin terkawal & tidak tumbuh sesuka hati lagi.
- Jeragat juga slow slow makin pudar di muka.
- Muka kelihatan lebih bersih & berseri-seri
- Minyak di muka berkurang
- Bintik-bintik hitam ada kat hidung aku ni pun berkurang.


Amacam terkejut tak tengok perubahan aku, gambar "before" itu memang kulit aku mcm cokelat je, tangan dah putih, tapi muka gelap so tak sebati langsung aku tengok. Gambar "after", of course setelah menggunakan B'VITE muka makin berseri-seri. Seri muka aku pun dah macam pengantinn. Kann??

Peringatan u'olls kat luar sana, jangan mengharapkan sesuatu perubahan belaku dengan cepat & pantas, slow slow la, kit kat kan ada bradahhhh. Tak main la suntik jarum bagai. Euwww. Relax, confirm u'olls akan cantik secara semulajadi, pelan pelan kayuh ok girls !


So u'olls apa ditunggukan lagi, please grab one !!! Nak senang pada zaman moden sekarang ni, Buka Legacy Secret dan cepat cepat order korangggg. Zup zap zup zap B'VITE dah ada betul-betul di depan pintu rumah korangg.

Selamat m'order & m'cuba ya kalian !

HARGA : 
RM 33.00 (WM) & RM 35.00 (EM)

Thank you for reading !
Love, N

4 comments:

  1. wahhhhhh.omeynyee omeyynyeee

    nakkk putih jugakk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa, awak dh cukup putih laaa yana oittt. hahah tp jom utk sihat tryy !!

      Delete

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)