Wednesday, May 14, 2014

Review : B'VITE (6x StemCell)

Assalamualaikum,

Lately kulit aku makin menjadi-jadi kegelapannn nya, disebabkan terkena dek pancaran matahari dan aku juga aktif mendaki Bukit mahupun Gunung. Jadi untuk maintain kan kulit yang cantik, halus, segar dan putihhh. Aku perlukan supplemen yang boleh kembalikan kecerahan semula & jerawat kasi reduce kann, aku pilih suplemen B'VITE utk kembalikan kecerahan yg sedia ada. InshaAllah, belum cuba belum tau.

Alhamdulilah setelah seminggu minum B'Vite ini, memang mendapat hasil yang baik dan setakat ni aku buat review dulu lah ok, wait for 1month u'olls akan nampak bezanya kulit aku. Rasa B'Vite ni macam ubat batuk tapi tapi tapi setelah diadunkan & dikayakan bersama 6x stem cell iaitu swiss apple, grape, argan, alp rose, comfrey root & tomato.


Haaaa nampak tak botol kaler apa, kaler Pinkkkkkk ! I like very much, so setaip pagi dan malam mesti rasa semangat nak minum tau.  Kulit yang berjerawat macam aku ini sgt perlukan produk ini. So jangan lepaskan peluang untuk cuba produk ini.

Pencegahan dari awal adalah langkah yang sangat terbaik. Sebab selain m'gamalkan hidup yang sihat dan cergas, kita pastikan suplemen yang kita ambil adalah suplement anti aging yang dapat melawan tanda penuaan secara menyeluruh. Produk ini difomurlasikan dengan ekstrak yang terpilih dan mampu membuat kesihatan tubuh kita lebih terjaga dan membuatkan kulit kita nampak lebih anggun, muda dan lebih cerahhhh.

Formulasi dari bahan-bahan : Pure Marine Collagen, Pomegranate, Goji Berry, Acerolla Cherry. Aloe Vera, Soursop Leaf, Bilberry, Psyllium Husk, Argan Stem Cell, Apple Stem Cell, Grape Stem Cell, Apl Rose Stem Cell, Comfrrey Root Stem Cell & Tomato.


Wait, cara menggunakan B'Vite :
1) 2 sudu besar tiap pagi sebelum sarapn & sebelum tidur.
2) Digalakkan untuk mengambil 2kali sehari.
3) Banyakkan minum air masak yang cukup setiap hari untuk kesan lebih cepat.
4) Bismillah dulu tau !

Kandungan botol : 250ml.

HARGA :
RM 33.00 (WM) & RM 35.00 (EM)
BRD 18.00 (BRUNEI) & SGD 18.00 (S'PORE)

LINK :
Secret Laxing By Legacy Secret
BVITEHQ
LegacySecretTrading


Thank you for reading !
Love, N

3 comments:

  1. selamat bervite kak rostam :) eh kak ND ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkah, comel je ek. yes thanks my dear MH :)

      Delete

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)