Saturday, April 5, 2014

Review : HARUM MALAM

Assalamualaikum,

Produk Harum Malam, siapa yang tak kenal produk ni kan. Dah lama famous amos kan. Jika u'olls masalah bau badan dan keputihan berlebihan, u'olls wajib cuba Harum Malam ni. I guarantee u'olls. This product is the best !

Aku dah cuba Harum Malam ini dalam masa 1minggu sahaja, Alhamdulilah, memang ternyata berkesan menggunakan suppelemen ini. Sebelum ini, nak pergi kerja mesti rasa badan tu lesu, tak bermaya, kurang bertenaga, tapi selepas aku minum Harum malam ini setiap pagi terasa badan ini sangat cergas, bertenaga dan keputihan pun berkurangan dan makin hilang. That what we want !!

Tengok lah muka aku, terpancar keseriannn. Ececece ;


Masa dapat packaging Harum Malam yang baru ini sangat teruja sebab botol warna pink-pink tau. Comel sangat. Nak minum pagi-pagi pun rasa semangat + comel gituu. Sebenarnya yang aku pegang tu dalam packaging baru. Tu warna botol meriahhhh !!

Harum Malam ni merupakan supplemen dalaman mewangikan tubuh sepanjang masa. Hasilnya tubuh badan u'olls akan wnngi semulajadi jika amalkan secara berterusan. Ia mampu membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. Ianya juga dapat mencegah masalah dalaman wanita, memberikan tenaga dan menambahkan staminaaaa melakukan aktiviti seharian tak kira di rumah ataupun diluar.

Harum Malam ini diadunkan dengan ramuan-ramuan : Ekstrak ros dan kaya dengan ekstrak herba seperti sirih, buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, kayu separat, buah delima, manjakani, puerarida lobata, pueraria mirifica. (Memang ramuan-ramuan ini dapat membantu mengatasi bau yg kurang enak dari tubuh badan)


Kebaikan Harum Malam :
- Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
- Mengurangkan tekanan dan tension
- Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan
- Mencantikkan & menaikkan seri wajiah gituu
- Meningkatkan sistem tahan tubuh serta menstabilkan hormon
- Menghilangkan bau badan yang berbau
- Mengurangkan keputihan yang berlebih-lebihan
- Menyihatkan rahim

Original Atau Tiruan :
Okay u'olls, seperti biasa la kan every time nak beli sesuatu please make sure setiap produk yang kita beli original dan bukan produk tiruan. Produk tiruan ni kita tak tahu dari mana sumbernya datang dan diperbuat. Pastikan u'olls aware about this product ori ke tiruan. Jadi, u'olls jangan risau, aku dah tolong u'olls memudahkan untuk mengenalpasti yang mana original dan tiruan.


Why must buy Harum Malam :
- Produk ini mendapat sesuai diminum untuk semua jenis peringkat umur. Yeayy !!
- Akan tetapi produk Harum Malam ini tidak sesuai bagi Ibu Mengandung.
- Produk ini dijamin Halal.
- Sebelum ini mmg aku mengalami keputihan, aku cuba dan mmg berkesan.
- Alhamdulilah, aku sarankan u'olls beli !!
- Support produk Melayu.

PRODUK LELAKI : WIRA MALAM
Eh wait copp !! Harum Malam ini memang hanya untuk wanita sahaja tapi untuk lelaki pun ada, jangan main-main :


Facebook : LegacySecretTrading
HARGA : RM 33 (SM) & RM39 (SS)
Beli 3 botol, RM90 untuk sebulan + postage . Jimat RM20 !!

Thank you for reading !
Love, N

15 comments:

  1. Salam.tumpajg tanya..sesuai tak utk ibu yg bf anak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam, sorry bf anak tu cmne ye?

      Delete
    2. Breast feeding

      Delete
  2. blogwalking....alamak! pagi ni lupa minum...hadeylahhhhh blogwalking n follow u..hehehheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aippp aipp kitty comel. minum jgn tk minum tauu. thanks dear follow:)

      Delete
  3. haii :) jejalan dari gr0up produk review n follow sini

    comelnye model tu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai cik yatt, model kecik je. tahnk you dear. :)

      Delete
  4. hai kak nadia rostam, , blogwalking done follow kak nadia rostam v('.')v

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai adik riaaaa come, hehe. thanks dear :)

      Delete
  5. Ana da try harum malam ni naddd.. bestt.
    Nad bukak link ni and jawab ok.
    http://hannahsytieh.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-from-nuriesyanadia.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn, harum malam mmg best. haha.. dh click mana nk tekan ni??? hgehge

      Delete
  6. salam

    jenjalan dari group review :)

    follow sini yeee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, salam azney comel. thanks follow :)

      Delete

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)