Wednesday, June 19, 2013

Aku stress !

Assalamualaikum, 

For the first time in my working life aku rasa sangat sangat stress dengan kerja aku. Kemungkinan kepadatan kerja yang kau terima membuatkan aku rasa begitu. 2 tahun pengalaman bekerja sebagai admin / data entry / temporary teacher / temporary babysitter membuatkan aku bersemangat mencari rezeki bila ada masa terluang. Even cuti 2bulan pun aku sanggup mencari kerja untuk mengisi keperluan hidup aku. Duit tu habis entah kemana, yela usia remaja dapat duit gaji terus ngappp ngapp eh habisla gaji bulan ni. 

I been stressed out lately, menangis? dah menangis teruk dlm toilet sorang-sorang. So aku enjoy sana sini untuk menghilangkan stress aku yang terbeban di kepala dan bahu ni. Apa lagi, mendaki gunung ganang adalah menjadi hobi tetap sekarang. 

Okay, bye :)

Thank you for reading !
Love, N

5 comments:

  1. alooo... cian yer kt knguh, tak mau nangis2.. nt kte jmpe kte ilangkan stress k.. uhuhuhu love u..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insha ALLAH, jumpa malam ni klu b'kesempatan ya ;) love u too <3

      Delete
  2. selamat mencari kerja. jangan stress2.. teruskan fighting !!

    ReplyDelete
  3. Be strong dear :D

    WWW.PUTRIVALENTINALIM.BLOGSPOT.COM

    ReplyDelete

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)