Thursday, March 7, 2013

Aktiviti : Bagan Lalang Beach, Sepang

Assalamualaikum & Hi 

Firstly, watch this video

Just for fun from Nadiah on Vimeo.

PART 2
Sudah tonton video aku? Okay tak aku edit video tu, padahal biasa-biasa je pun video aku tu, tak sehebat mana ada yg malas aku nak cut cut. Aku buat ni just for fun, yes just for fun. Jangan korang komen macam-macam pula. Sedihhh aku nanti dibuatnya. Yelaa, kuar saat saat comel sebegitu, aku tak kan lepaskan peluanglah nak merakam saat-saat manis melakukan aktiviti bersama mereka yo !

Jom tengok aktiviti kami disana ;






Basikal Elektrik sangat berbaloi kalau main. Sangat sempoi, cool, santai, dapat pulak angin sepoi-sepoi bahasa di tepi lautt. fuhhh layann aku cakap dengan korang. Murah je tau. RM12 (30 minit) & RM20 (1 jam) . Okay, malas nak bebel panjang. See you next entry.

Thank you for reading !
Love, N

2 comments:

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)