Monday, February 11, 2013

#Ana's Engagement

Assalamualaikum, 
How are you, guys? Doing great enjoy your holiday huh - Chinese New Year. Oh ya, Happy Chinese New Year to all Chinese. Today, aku nak share detik-detik pertunangan kawan semasa sekolah aku. 

Ana is her name, dia kawan sekolah, kawan sekelas, kawan semeja dengan aku. dia seorang yang suka sangat melenting tiba-tiba, orangnya comel sangat lagi lagi bila naik marah because she is too adorable, okay? Oh yaa tup tup nahh dia dah ikat tali pertunangan bersama tunanganya, serius i forgot her fiance, forgive me ana. Mereka ikat tak sampai setahun pun, just a couple of month in sha Allah semoga semua rancangan ana berjalan lancar mereka berdua akan diijabkabulkan pada bulan 5 nanti. 

Okay, why so early !! Kawan-kawan yang nak kahwin bulan 5 mesti aku tanya dengan nada tinggi tahap 10 "wehh, kenapa awal sangat korang kahwin". Dah macam aku ni penghalang cinta dorang nak kahwin kan. What is my problem huh? Conclusion is i'm so lonely, pity me :(



Here the photos, enjoy ;)
Kekokkan ana sangat terserlah pada masa ini, yela first time buat aktiviti bergambar dihadapan ribuan penonton, padahal belas-belas penonton je yang tengok. Biasalah, sedangkan model pun mula-mula shoot kekok sana sini inikan pula kita manusia biasa nak bergambar, kekok keras situ sini. Maluuu iolllss. Tapi bila dengan kawan-kawan, hilang segala kekokkan ana tu. Weirdo, bukan?


Cute little cupcakes, nyum nyum  :)
The dara & Mak dara happy all together, congratulations ana !
Ana ni tak habis-habis complain kata muka dia macam hantu. haha. Tak pernah make-up la katakan. Well aku pernah rasa, tak pernah lepas tu make up amikk aku rasa muka aku macam "maknyahh"
My best shoot, i think. Ehem-ehem mirror mirror ajaibbbb
Bergaya macam superstarr, cayalah ana
Last word, im so happy with ur engagement dear. Mulut tak habis pot-pet sebelum & selepas majlis. Bila masa nak sarung cincin baru nampak nervous kau keluar di muka ana oi. Cool okay, kakngah doakan semoga majlis perkahwinan ana pada bulan 5 nanti akan berjalan lancar & selamat. 
Amin amin amin

Thank you for reading !
Love, N

6 comments:

  1. Kwn2 z pon semuaa lahai nak kwen. Stghessss tahuuuu -..- kite ni bilelah kann. Sobsss. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan z, nad pun stghresssss mcm z. haha. Nnti kawan kita dua tiga org anak kita bru nak kahwin. alahai :(

      Delete
  2. tahniah untuk kawan sis ! sis bila lagi ? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, sys lambat lg syg sbb calon tk ada lagi. uhuhu :(

      Delete

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)