Wednesday, December 5, 2012

Unplanned

Assalamualaikum

POP ! Adik pija IM aku di facebook : 

"Salam kak nadiah, Emm, Emm, Pija tak tahu nak start mcm mana. Tapi, jom kelua 3orang, Kak zella okay je :)"

While me just said okay, no problemo la adik. Lagipun almost 2years tak jumpa adik dan merindui zella juge. Alhamdulilah, actually everything is unplanned. Mula-mula adik pija ajak keluar hari rabu tetapi zella tak boleh attend sebab ada kelas. So zella bgtahu dia free hari jumaat selepas waktu kelasnya pukul 12 tengahari. Aku hanya say okay. Tiada masalah at all but transport im not okay ! Zella decide pickup aku kt ktm sahaja. All done !

Khamis malam aku whatsApp eika bertanya esok dia buat apa, eika ajak aku keluar, aku pun dengan lajunya mengajak eika ikut aku pergi Alamanda, Putrajaya. Tup tup, kakak aku bagi guna kereta dia, aku pun terus lincahh la ke Alamanda bersama eika.



Belum lakukan sebarang aktiviti inilah aktiviti kami secara tidak disengajakan, pose pose pose bergambar ! Jumpa bukan selalu, jadi banyak sangat gambaryg disnap pada hari itu. auww :)

Decided beli tiket wayang Istanbul Aku Datang ! Oh my oh my movie tu story dia cute sebab Lisa Surihani cute gilaaa watak dia lakonkan. Good job u'olls. Ada 2jam before wayang start, apa lagi sesi menghabiskan duit aku pergi main bowling, wow lepas gian habis. Aku bukan nak cakap, dulu aku mmg okay la main bowling tetapi sejak tinggalkan terus lingkuppp masuk longkang je, hampeh betul bila main tu always rasa frust sangat mendalam. Haishh -.-





Finally, unplanned unplanned pun itulah yang best kan. Kalau plan plan tetapi tak menjadi juga itu lagi hampeh, benci aku ! Wahh. I really enjoyed my day sebab bukan senang nak dapat bekumpul and meetup together gelak terbahak-bahak, terus hilang ayuu. haha. Really miss you guys. 

InshaAllah our plan next is go to ho-li-dayyyy, jyeahhhh. Amin amin yarabbalamin ;)


Outfit :
Tribal Scarf : FNZ Boutique Collection
Asymmetrical Dress : Nurul Nabila
White Cardi : Tesco
Accesories : Unbranded
Belt : Unbranded
Purple Skinny : Tesco 
Shoes : Unbranded

Thank you for reading !

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)