Sunday, December 16, 2012

They my extradionary ;)

Assalamualaikum,

Last week, i just meet my senior college & abanga angkat. Alhamdulilah, setelah plan-plan akhirnya dapat jumpa dan keluar bersama-sama dengan mereka. They such a cute couple, sys didi & aman. Tak lupa juga kakak yang sangat happening & sporting, sys siti.

Ohh, paling best apabila sys didi bawakan durian crepe for me & sys siti. Sys didi, sejujurnya durian crepe akak sangat sedapppp sampai nad termimpi nak makan lagi dr tangan air akak tu. auww nnti buatkan lagi ye untuk nad. Kan nad cakap sure boleh lakuuuu punya durian crepe akak tau. Very delicioussss !

We meet up at KLCC, but they came late 1hour oleh sebab-sebab tertentu. Tunggu mereka dengan hati yang riang disebabkan eksaited nak jumpaa tau. Then kami terus tengok wayang Lagenda Budak Setan : Katrina. Cerita itu terlalu slow, tapi okaylah for me. Siapa yang suka layan cerita slow slow korang boleh la tengok !

Lepak depan luar Suria KLCC, apa lagi mula upacara sesi bergambar !



Precious moments when sys didi bought durian crepe for me & sys siti. Aku makan 4 biji. Banyak kan? Power tak? Aku sangat kagum dengan sys didi sebab dia pandai buat itu ini, untung aman ye. Nyum nyum muka aku tak sabar nak makan, sabar jela sebagai kaki durian ni. Noted to my bakal suami, saya suka makan duriann !


Sys didi & Aman. Both sweet together. Korang cepat cepatlah kahwin. Nad nak makan nasi minyak ! Is it ?

After solat asar & maghrib, went to Ben's. Wow, this is the first time i came to Ben's. Looks exclusive enough for me i think. aku ingat tak ada la mahal sangat. Buka buku menu, blurpppp ohmaigadd boleh tahan harga nyaa. So i decided to choose "harga paling murahhh". Kedekut for myself? No way, duit tak ada so berjimat lah sikit kadang-kadang

Beef Bolognese, taste so nyummy. gonna try it again. RM 22.90

Pasta Seafood Spinach. Ni pun sedap but oily sikit. RM 25.90

RM 13.90, disebabkan murah sekali bahan dalam makanan kosong, This named Oglio Olio Spaghettini.

Sundae Macadamla CC, ohh my im totaly melting with this one. Sangat sedap & rangup tau. RM 11.90
Ohh my this one is my favourite and now im start cravingg with Berry Pavlova. RM 13.90


Tak lupa juga dengan main menu yang istimewa dari Ben's ni ialah Nasi Lewak Istimewa RM 39.90. Wow harga pun baik punyaa. Aku suka dengan kelainan yg dibuat dr Ben's ni, awesome tahu tak. nanti dapat je gaji nak makan Berry Pavlova. Teringin dah semakin memuncak didalam hati aku. Kalau u'olls nak tahu yang best di Ben's, just go and try it !


Till then we meet again sister and brother. me miss you so much. Thanks alot semangat nak jumpa nad inshaAllah ada rezeki kita ho ho ho reyy lagi. Takecare.

Thank you for reading !

Love, N

5 comments:

  1. wow.malu i dipuji sebegitu rupa..MISS YOU TOO darling!mmuahhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololo, jgn lah malu akak oi. chill sudah mmg betul sedapp tau :D

      Delete
  2. kite pun ade buat review tawwww...
    http://shinchantique.blogspot.com/2012/12/talk-happy.html

    ReplyDelete
  3. The foods look so yummy..

    Love,

    http://meiszaecha.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat nyummy ! very delicious. u must try it !

      Delete

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)