Monday, December 31, 2012

Moments 30th Dec 2012 !

Assalamualaikum, 

Meluangkan masa bersama orang yang terdekat, tersayang & terpenting adalah lebih baik dan dapat mengeratkan silaraturahim dianata kita. Penting our familia first, kemudian baru kawan-kawan or others. My sister & I buat keputusan utk keluar bersama cousin & adik lelaki aku, which is on 30th Dec adalah hari jadi dia. Birthday boy tau ! So kira celebrate kononnya padahal masing-masing duit kering kontang tang - tang - tang. Nak nyanyi lagu untuk adik sayang aku, 


Happy Birthday to you, Happy Birthday to you, Happy Birthday to Amerol, Happy Birthday to you.

Comel kan suara aku bila m'nyanyi even suara macam katak dalam tempurung. Kih kih. By the way, 1st location we arrived at One Utama sebab menemankan Apies duk membeli selipar jenama Reef yang berharga RM 139 something. Mahalkan? Okay ini aku terkejut padahal selipar je babe ! Kalau aku selipar tu tak pandang memang aku beli kat pasar malam je RM 10 - RM 20. Waaa caya sama lu Apies & Merol. Duit korang memang berkepukkk dalam poket.



2nd Location : IKEA. Disebabkab cravinggg sangat nak makan meetballs terus pergi sana. Hamek kau beli meatballs 30 biji sekali, 10 ekor chicken wings & sepotong kek daim.







Lastly, memang muka aku tak boleh blah sedang enak lazat makan meatballs, nak tahu kenapa sebab aku tak pernah makan meatballs, that why macam orang ala-ala jakunn sikit ! Erkk shame on me. Apabila dah sampai IEKA kan tak sah sah kalau tak usha perabot IKEA yang gah gituu. Show time again baby !




P/S : Kebaboommmm ! Boom ! Boom ! Bungeee api lah, Nak masuk tahun baru la katakan happy sangat kerana sepanjang tahun 2012 adalah indah sekali buat diriku. No duka-duka ok. Please, smile alwyas tau !

Thank you for reading !
Love, N

4 comments:

  1. uit ! sngat best and hb for bufday boy !

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks pretty. ehe :) nnti try mkn yukk

      Delete
  2. Sonok kan dear berjimba ngn kazen adikkk

    family sndiri kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lyaa : betul tu dear, lg happening kuar dgn cousin & siblings. semua boleh pau. ahha :D

      Delete

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)