Thursday, December 13, 2012

Interview : Gugup

Assalamualaikum,

Apply, apply, apply as many u can. Do trust your self and be confident. Alhamdulilah,syukran jazilan kepada Allah S.W.T kerana memberikan aku peluang & rezeki buat diriku. Penantian duduk dirumah selama 3minggu berturut-turut membuahkan hasil.

Guess what? Called for interview as HR Assistant position. Actually aku nak lari dari kerja bahagian clerical, admin & Human resources ni sebab dah bosan kot rasanya. Tapi aku terima je disebabkan aku bosan duduk rumah sorang-sorang, dah macam orang gila aku dibuatnya. Seriously, aku memang gugup dan cuak habis sebab company ni company besarrr wooo. Then now, i need to do some revision tonight. Tak pasal-pasal aku kena buka Human Resources masa aku belaja setahun yang lepas. Dalam exam pun dapat B+ . Ishhh malu je rasa -,-

After that, aku buka email. Tengok ada 2 email invite aku untuk attend interview by this week. Wahhh ! I'm totally shocked and wow what a greateful. Alhamdulilah. But ada satu interview aku terpaksa tolak sebab tempat tu agak jauh. 

Jadi, please pray for me guys. I promise, i will do my best ! Aminn

Thank you for reading
Love, N

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)