Monday, December 24, 2012

Happy Saturday

Assalamualaikum,

Marah? Semasa drive kereta marah, marah dan marah je kerja aku sebab jalan jem. Menyampah aku kalau jalan jem selepas itu taktahu jalan mana nak tuju. Siapa yang suka kan? Kalau kau suka mmg kau cool babe ! Aku kurengg cool.

Bertolak dari Ampang ke Damansara Utama untuk pergi ke kenduri kahwin kawan kakak aku yang  mengambil masa 2jam, tersesat sesat lagi nak 3 jam dibuatnya. Pukul 4 baru sampai ke rumah pengantin. Aku yang drive ni bersabar la menuju ke tempat yang dituju. Tiba di tempat dituju, nampak makanan faveret aku terus membuka selera aku seluas-luasnya. Perasaan marah? Tuppp ! It's gone, wahhh happy nya aku :)

Here the Bride & Groom !

Comel kan aksi dorang? lagi lagi pengantin lelaki. Aksi bebas dari kami !
Surat warkah buat pengantin, tulis jangan tak tulis. "Selamat Pengatin Baru" :)
Perut kenyang dan hati pun senang lah nampak gayanya. Entri kali ini ialah sesi luahan hati marah je yang terlebih-lebih. Pelik betul perangai aku lately. Haiyommaaa 



Outfit :
Bawal scarf : Unbranded
Polkadot Tops : MNB Boutique
Belt : MNB Boutique
Maxi Skirt : MNB Boutique
Handbag : Twenty Nine 29
Wedges : Vincci

Thank you for reading !
Love, N

6 comments:

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)