Friday, November 30, 2012

Proud !

Assalamualaikum

I'm officially done my diploma ! Grad je belum lagi :(

Everything is done. I have to move on to another life step by step, bukan langkah besar pun langkah slow slow tak pun kayuh pelan-pelan. Final exam over and sesi pembelajaran pun over jugak kan? Wow ! sumpah aku macam tak percaya dah habis Diploma, padahal result tak keluar pun lagi, harap-harap result akhir memberansangkan. Amin amin ya rabbalamin :)



Here we go, all my classmates will miss you guys.

Orang utara ada, orang selatan ada, orang penang ada orang kedah ada. hampa nak mana satu meh sini ceq adjustkan. Tapi yang tang perempuan tu, berangan lah korang sebab kebanyakkan nak mendirikan rumah tangga tahun depan dan dah ada orang tersayang. aku je yang tercicir dari ini semua. Uwaaaa kelauttttt sudah aku ni  ;/

Thank you for reading !

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)