Tuesday, November 6, 2012

Meet my bbf & bgf

Assalamualaikum,

Cerita bagi entri ini, actually dah lama nak post akan tetapi no idea sebab terlalu eksaited & terlalu banyak gambar dan perlu ditapis untuk di upload di ruangan entri kali ini. So today, im think im totally free to write and u are ready to read, kan?

Hey, let's go ! 24 Oktober 2012, bersamaan hari rabu yang lalu dan lalu aku berkesempatan unutk berjumpa dan berhangout bersama Azmeer, my best boyfriend (not my special guy). Nampak kan permainan aku disitu dan with my best girlfriend ever, Eika. First of all, thank you so much sebab belanja makan, tengok movie, makan lagi dan karaoke dan makan lagi. Terima kasih ucapkan sampai tak terhingga. Tunggu aku kerja nnti aku belanja u'olls pula ye :)


Tujuan? Oh sebenarnya, azmeer came from Sabah dan dia dapat cuti almost 2weeks. Then 26 Oktober 2012 adalah Hari Lahir nya akan tetapi pada tarikh tersebut adalah Hari Raya Qurban. I decided to celebrated him birthday awal 2hari sebelum pada hari sepatutnya. 24 Oktober telah dipilih untuk celebrate birthdya dia.


Nak tengok hadiah yang aku bagi sempena hari jadi nya? Check this out baby !!


Comelkan pillow pillow yang nak bagi untuk present dorang ni kan kan? I haven't no idea apa nak bagi hadiah harijadi mereka berdua ni. Alhamdulilah, im so glad because they totally like it so much. Thanks buddy. Heee, Kalau nak beli, meh la beli kat See Me Stitch. Harga dan kualiti yang ditawarkan sangat berpatutan dan aku jamin u'olls sangat berpuas hati. *Promote :)

Habis working hours, kring kring terus pergi jumpa Eika di Pavilion ajak makan makan lagi di Manhattan Fish Market. Nak ngaku kejap, itu adalah kali pertama aku jejak restoran kedia mahalllll tu. Thanks Eika sebab belanjaaa kakngah. Perut kenyang dan hati pun senang. Berjimbaaa la perott kakngah malam itu :)







Perut kenyang, let's karaoke ! Haha, 1st time aku & Eika dengar suara Azmeer nyanyi dan 1st time jugaklah Azmeer dengar aku dan Eika nyanyi. Amcam? azmeer kata suara aku artisss. yuksss tak sesuai lah suara aku tak cukup power lagi mcm artis-artis. Gituu? Ingat lagi sorang sorang duk nyanyi lagi antaranya ialah :

Aku : Ke hujung dunia by Siti Sarah dan Menghitung Hari by Kris Dayanti
Azmeer : Jujur by Radja, and kebanyakkan lagu jiwang sedih. Tak ingatlah tajuk lagu nya
Eika : Semestinyaa dangduttttt eh eh eh dangdut 

Im so happy, because they totally made my day ! Aku gelak, aku cakap non-stop, aku kenyang dan aku bersyukur mempunyai dua rakan baik. Alhamdulilah, Thanks ALLAH :)

Thank you for reading !

2 comments:

  1. thanks knguhh.... terharuu loll... loppp u so muchh.. muahhhhh..

    ReplyDelete

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)