Tuesday, November 13, 2012

Makan Malam BPM6 (2012)

Assalamualaikum,

Every last semester students will do the same things. Buat makan malam/event kali terakhir la kononnya. Pakai ramai-ramai nak makan apa, pakai baju apa, tema apa, dekat mana nak buat, pensyarah berapa ramai nak jemput dan banyak lagi lah aktivit akan dilakukan.

Tempat : Safira Country Club
Tarikh : 6 November 2012
Tema : Colourful

Aku berpakaian ala saloma salomi salomu, tapi aku dah macam solomon ! (dalam hati sendiri gelak besar-besar). Anyway, malam itu semua dress up cantik dan kacak belaka. Ada pelbagai gelaran yang dapat malam itu, Yufi, Malek is back, Budak Hip Hop, Paddle Pop dan banyak lagi aku tak ingat.

Siti Nadiah with Siti Hajar

Pelbagai menu makan yang enak sangat antaranya ialah Daging BBQ, Ayam Berempah, Acar Buah, Sup Tauhu, Bihun Goreng, Nasi Goreng, Agar-agar manis, Air Sirap sentiasa menjadi pilihan. Berbaloi bayar seorang RM 35.00 

They hot hot hottiest !

with Qaqa yang manja orangnya

Kesemua BPM6, i will miss you guys. Kahwin nanti jangan lupa jemput tau !

Safiyah, Me, Qaqa & Anis

My lovely Housemates, they are so adorable. Masng-masing ada keserian masing-masing. Aku sayang korang semua sebab no matter what happen kita always jadikan benda itu dalam keadaan baik

Alhamdulilah, majlis pun selesai dengan ha ha ha gumbiraaaanya dalam hati. Bukan senang nak tengok orang lain melaram bergaya itu ini. In sha Allah ada masa nanti kita jumpa lagi ye wahai kawan-kawan Politeknik. Selepas ini, mesti ada yang antaranya akan kahwin, sambung belajar dan teruskan bekerja. All the best u'olls !

Thank you for reading !

2 comments:

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)