Friday, November 16, 2012

Final Exam Schedule

Assalamualaikum, :)

FINAL EXAM WEYYY !!

Makin dekat, makin hampir aku rasakan. Dah bukan hampir dah ni tetapi esok penentu segala-galanya akan terjawab semuanya diatas kertas. Aku rasa aku dah bukan manusia, dah bertukar kepada burung hantu rasanya sebab masa tidur aku sudah terbalik. Orang lain tidur 6 jam dari pukul 12 malam - 6 pagi, aku ni tidur 6 jam dari 7 pagi - 12 tengahari. Anak dara apa aku ni, bangun lewat-lewat tapi yg penting solat subuh dulu baru tidur, hihihi

Mama & Abah adalah penguat semangat aku untuk terus berjuang dalam peperangan di hari esok. Sekarang Mama dah advance & up to date dah download WhatsApp dalam telefon bimbit beliau. Terus main chit-chat dengan aku seperti berikut :

MAMA : Bagaimana preparation untuk exam? Jaga kesihatan & jgn tinggal solat. Kalau boleh buat solat hajat. Mohon pada Allah permudahkan segala urusan ya.

AKU : Preparation semua baik mama, just tidur kakngah tunggang terbalik, hehe.

MAMA : Alhamdulilah, Kita kena berusaha selagi kita mampu. Ganjarannya akan diterus selagi kita ingati akanNya. InsyaAllah. Amin.

AKU : Amin amin. Kakngah cuba ya mama :)

Terima kasih mama, always keep support kakngah. Kakngah tak kan sia-siakan permintaan mama yang selalu mama ucapkan. In sha Allah. Anakmu akan berjuang habis-habisan di medan perang di atas kertas nanti. hehehehehe

SABTU (17 NOV 2012) - OPERATION MANAGEMENT 
ISNIN (19 NOV 2012) - BUSINESS FINANCE
RABU (21 NOV 2012) - INVESTMENT MANAGEMENT
KHAMIS (22 NOV 2012) - ORGANIZATION BEHAVIOUR

Walaupun hanya 4 paper sahaja, bagi aku rasa makk aihhh banyakk nya babe ! Sabar sahaja lah, dah ini yang aku nak, nak belajar sangat kan. 3 paper calculation & 1 paper full teori, haaa hawekkk kawww kawww punyee. haiyaaa T.T . Doakan saya buat yang terbaik tau, tau? Till then !

p/s : nervous habis, but otak penuh dengan input-input berilmu.

Thank you for reading !

4 comments:

  1. god luck knguh... insyallah knguh dpt jwb ye semua... take care... i will support u.... muuahhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eika, tq a lot my darling. I will do my best. take care too, muahh <3

      Delete
  2. Kak ngahhh.. Gudluck ye.ciann die struggle 4 exam yah.. Hehe.. U can do it :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yana comel, thank you. Kakngah cuba habis buat yg terbaik. hehe :)

      Delete

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)