Sunday, November 4, 2012

Buang sikap malas

Assalamualaikum, 

Peperiksaan Akhir untuk semester akhir aku sudah hampir ! Wehuu, aku nervous? gelabah? gementar? takut? Ahh semua meaning sama je. Buat apa nak rasa semua perasaan itu kalau kita 100% buat ulangkaji dan yakin terhadap kebolehan kita nanti untuk menjawab. Kan?

Actually aku baru baca beberapa bab bg setiap subjek. Nak listkan formula tang calculation pun belum lepas lagi kot. Adoii mati den nak ingat sebab ada 3 subjek calculation & 1 subjek hafal habiss. 

My first paper will be start on 17 Nov 2012 (Saturday) Yes, saturday morning it will be my first paper that im going to tempuhhh segala perjuangan dan perang diantara otak dan kertas ! What ever it is, it easy jus do a lot of revision, revision and revision. Am i right, my friend?  Yup i'm absolutely "rajin", well you know me. Tak kenal ? Sudah lah kau. 

Anyway, i will try dan try do my best for the last my semester in final exam in this month. Hopefully i can do it, and and yes YOU please doakan untuk saya yang comel ni supaya dipermudahkan untuk menjawab final exam nanti. Aminn. Thank you ;)

Oh ya, see you around. Takecare. Thank you for reading !

4 comments:

  1. god luck knguh... insyallah knguh akan dapt buat ye exam tu nt... uhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you eika. muah muah. InshaAllah kakngah try yg terbaik :)

      Delete
  2. good luck
    insyaAllahhhh dpt a je
    hehe

    ReplyDelete

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)