Wednesday, September 19, 2012

Rumah Terbuka Rosyam Nor

Assalamualaikum,

Bersamaan 15 Syawal yang lalu, keluarga aku dijemput hadir ke rumah terbuka aktor hero malaya kita bagi memeriahkan majlis beliau. Auchh, terharunyaa. Relationship? Actually Abah saya sejak kecil lagi sudah kenal rapat dengan Rosyam Nor ini. Kami tak panggil dia Uncle Rosyam, we called him Uncle Legau. Machoo kan nama dia tu, aku pun tak ingat kenapa aku panggil nama gitu. hihi

Mula-mula sampai di rumah Rosyam Nor, aku terlihat kelibat seorang jejaka charmingg siapa lagi yang hot hot guy gitu, Adi Putra ! Pewitt but unfortunately semasa aku siuk sibuk ambil makanan dia balik. Sobs sobs tak sempat aku nak bergambar dengan dia. Fuhh melepass der -.-

Okay, here we go. Jom tengok aksi aku beraksi. Kecoh gila minah seorang ni :)

Okay, aku sangat geram dengan budak comel ni. Muka dia tengok la ternganga macam budak blur. Maybe dalam gambar ni nampak muka aku mcm tak geram tetapi hakikatnyaa ye ! haha, Tu kakak nya, comel gilaa dorang ni. geram geram :D

Muka Rosyam Nor sangat lahh machoo lagi okay. Siap cakap dia dah tua, siap u'olls !

My Family with Rosyam Nor, Mama jadi tukang juru gambar. Hebaq mama !

This picture den suka sangat. nak tahu kenapa sebab dari kiri : Kaklong, Kakngah, Kaklong & Kakngah. Auw kebetulan sahaja mereka ni. Cantik kan :)


And last but not least, me with Rosyam Nor. Wehuuu ni rumah ke-3 aku jejaki sejak kecil lagi. Rumah baru beliau sangat cantik, superbb plus elegant. Love it ! Thanks Uncle Legau sebab invite kami sekeluarga ke rumah terbuka. Happy sangat setelah sekian lama tak berjumpaaa. =)

Bye-bye readers.

Thank you for reading !

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)