Friday, September 7, 2012

Eidulfitri 2012 - Day 3

Hi u'olls !

Minta maaflah sebab aku malas nak update hari raya ke 2, 4 dan seberikutnya. Jadi, entri kali ini aku bawakan korang hari raya ke-3 yang lalu dengan susasana penuh riang dan happy happy happy and more happy go lucky macam u 'olls la kan. Sekali lagi, dengan kuasa ALLAH S.W.T kami semua dapat ebrkumpul semula bersama-sama meraikan syawal selepas berpuasa 30hari di bulan ramadhan. Alhamdulilah, amin amin. 

Kalau diikutkan dengan entri yang lepas, dua keluarga sahaja dapat berata di kampung bersama-sama Nenenk Memon kami. Papp, hari raya ke-3 tapi seperti hari raya pertama. Kenangan tahun ini memang tidak dapat dilupakan sebab terasa rapat sekali bersama-sama sedara mara semua. Yela, keluarga pergi jalan-jalan pun sorang-sorang kena marah dengan mak abah masing-masing sebab balik lewat nak tengok midnight movie punya pasal la ni, Cerita apa ntah, Ohh aku ingat, tajuk nya : THE EXPENDIBLES 2. Walawehh. Teruja, suka, ganas, pang pung peng, wow awesomeee cerita tu. Korang yg tak tengok tu melepass la babe !

Dengan ini, aku mempamerkan kenangan-kenangan pada hari tersebut. Selamat tengok-tengok gambar ye !


PAK LONG'S FAMILY
PAK NGAH'S FAMILY
MY FAMILY
MAK LANG'S FAMILY
MAK TEH'S FAMILY
3R = Rohani, Rosnah & Rohaya. They are siblings, Rohani, mama kita :)
From left : Ijoy, Umar & Me
Im wearing tribal shawl, electric blue peplum and black maxi skrit. 



Thank you for reading

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)