Monday, March 12, 2012

Glory ohh Glory 2#

Alhamdulilah,

Being a student is very meaningful and interesting in my life because i had a lot of experience that can get it from my lecturers and friends. First of all, thankyou so much, damn much to my teammates, always be my good team. Always ! U'olls are superbb rajin & minda u'olls always bekerja keras untuk think idea lebih menarik. 

Last wednesday night, bermula pukul 10.00 malam conteng lukis lukis icon Iphone atas kertas dan main lekat lekat until pukul 2.00 pagi. Then, aku menunggu Safiyah buat nota-nota kecil for Iphone Mind Map. Puku 5.00 pagi, finally Safiyah baru menyiapkan nota-nta kecil tersebut. Lastly, memang otak bertiga bergabung bersama-sama untuk men-create Iphone tu secantikk & kreatif habis. Tettt, time is up ! At 6.30 am, Selesai akhirnyaaa. 

Hasilnyaaa E-commerce subject, 
Lelong lelong lelong, perhatian saya tidak menjual Iphone ini kerana sangat mahaii ni yoo. Jika mahu juge, kahwin laa dengan kite dulu. Fewittt ! 
 
This project Team : Safiyah, Amirul & Anis. Thankyou tau tau. Tengok sampai letak Iphone pun tengah-tengah meja. *Berlagak betul. Erkkk

Like we did before this, mini project for english subject. We are the winner ! Sangat-sangat teruja dengan hasil kerja kita masa itu. Tak boleh dilupakan esok nak present malam ni baru terhengeh-hengeh kita nak buat, am i right korang? Lumrah hidup student camgitu. Selagi boleh buat tu buat la setakat mampu. Tawakal selalu ! Terima kasih, Safiyah & Anis. 


Mini project ini, create satu produk yang menggunakan bahan kitar semula. Kitar la sangat, yang kami guna untuk produk ini tak ada bahan terbuang sebab no idea. Jadi, tin air menjadi sasaran kami untuk buat stationary. Nway, kegigihan itu perlu ada dalam diri kita & kesefahaman antara kawan kumpulan perlu seimbang. Alhamdulilah. ;)

Thankyou for reading, readers.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)