Saturday, March 10, 2012

Glory ohh Glory 1#

Assalamualaikum

Hi. Salam Satu Malaysia for Malaysian. I have been busy for a week because of this glory ohh glory. Nak tahu apa kejayaan yang aku kecapi for this latest week. Alhamdulilah semua berjalan lancar yang dirancang. Aku diberi tugas untuk menyiapkan satu / dua banner untuk satu event ni. How come aku siapkan ye dengan tidak tidur malam 2 dan 3 hari. The result, mata aku makin ebamm dibawah mata ini & kesihatan agak terjejas dengan demam, batuk, sakit tekak & selsema. Lagipun keadaan cuaca sekarang tidak menentu dan sangat berbahaya sekarang dengan keadaan hujan lebat lebat pagi petang siang dan malam, is it? 

First pamplet, event ni dah lama actually baru nak update untuk tontonan korang. Aku ni tak kreatif sangat tahu edit edit kasi nampak vegedevasssss boleh la. Try search google godek-godek itu ini, dapat cari yang berkenan aku try tiru buat mcm itu. Then create banner tu cantik-cantik. 

Pamplet untuk promosi stall, di Polytehcnic Seberang Perai ditubuhkan oleh BPM5 (class aku) under subject Entrepreneurship.

Second banner, aku create hanya unutk 1malam. Mata bagai nak tutup je reka benda ini. Mmg mencabar sgt minda aku nak reka reka banner ini. Alhmdulilah, comment yg diterima sangat -sangat memuaskan hati aku. 

Third Banner, create for 2days ! Ngadap lappy dekat 5 jam idea datang hanya untuk satu dua jam. Masa itu la aku bertungkus lumus menyiapkann banner ini. Yelaa, nak rentangkan dalam Polytehcninc. Mana tak ya, kena create cantik-cantik kan. Kalau tak kena reject nnti tak pasal-pasal. Alhmdulilah, kejayaan yang aku sangat bangga oleh diri aku sendiri. See Mama & Abah, anak mama & abaha ada talent tau untuk jadi marketing punte department. Nanti nak apply kerja kat TV3 / ASTRO laa boleh tak ? Hehe. 



Yeayyy, tengok tengok banner itu sudah gahhhh dibentangkan dalam area poly seberang perai. Kepada student politeknik seberang perai, mai datanggg meriahhh kannn dataran usahawan ye berdekatan di Jabatan Perdagangan itu okayy. 

See ya, thanks for reading this entry ;)

2 comments:

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)