Monday, March 26, 2012

Final Exam, Blurpp !

Assalamualaikum,

Final exam semakin hampir hampir dan hampir. Starting 23 April 2012 - 26 April 2012. Automatik otak & kertas aku akan berperang masa itu. I need more focus in the class ! Hopefully this semester, aku akan dapat naik kan pointer aku pada semester lepas yang jatuh sangat mendadak bagi aku dan family. Hmm, workout girls ! 

Nak sibuk-sibuk tak tahu pasal jadual final exam aku. Nah tengok dengan teliti !

23/04/2012 - INSURANCE & TAKAFUL
24/04/2012 - HUMAN RESOURCE
26/04/2012 - BUSINESS ETHICS
26/04/2012 - E-COMMERCE

Errr, paling mengerunkan aku apabila tengok jadual akhir utk semester ini aalah i have 2subject in 1 day ! Omaigoshhhhh, masa rehat pun only 45minit, Cukup ke ? That why starting from now study awal-awal. Tiba-tiba dalam hidup aku ini changeeeee, tak pernah bhaii nak study awal. Dapat ilham ke apa i don't know la sayang. But, i'm very thankful. Alhamdulilah. At last, kesedaran dalam diri itu ada akhirnya. Am i right? Hihi.

Dear sweetheart, do pray for me. I love you. Thanks for reading.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)