Tuesday, March 27, 2012

Birthday & Domino's Pizza

Happy Birthday to you, Happy Birthday to you, 
Happy Birthday to ZATI, Happy Birthday to you.
On 26 March 2012, tepat usia zati 23tahun yeye tua setahun dari aku babe. 

Alhmdulilah even tak celebrate date sebenarnya but kami & the geng celebrate lebih awal iaitu pada 23 March 2012. Sebab kenapa celebrate awal ?

Click to enlarge. 

Dup dup dap dap, take it easy buddy. Guess what, 7 pizza bedal masa itu ! Perangai masing-masing gelojoh & tamak sangat. Tapi nak buat cmne, bedal ahhh macam makan kat rumah padahal makan kat Mall tu. Ishh malu je.

Nyummy nyummy kami ramai-ramai sedang memakan Domino's Pizza. Yes nak makan punya pizza punye pasal terus celebrate birthday zati sekali sebab nak jimat kos duit duit duit oi and lastly ingt on 26 march 2012 the busy day ever but tettttt class batal. Alahai just dapat wish kepada zati. Siann dia. Takpe la, at last dia dapat makan kek & domino;s pizza yang dibelanja ramai-ramai. 

Ini adalah kali pertama aku makan Domino's Pizza dalam sejarah hidup aku. Terkejut tak? Selalu, lalu lalang depan dominos pizza tu je. Apa promosi meal baru ke semua bukan aku ambil kisah. Yang tahu only Pizza Hut ! haha. Thankyou to all myclassmates. 

Thank you for reading.

2 comments:

  1. HAAPPPYYYY BDAYYYY !!! Hehehehe :)

    ReplyDelete
  2. Hehe. Jyeahh, happy birthday to her. Tq dear. :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)