Monday, January 2, 2012

Result : Semester 3

Hi lovely readers. How are you? I'm sorry sebab tak update lamaaaa dah kat blog usang aku ni. Minta maaf ye ibu ibu pak pak sekalian. Now, here i come babyy booo ! 

Actually nak share sedikit cerita dengan korang semua. On 12 Disember 2011 ago, result semester aku telah keluar. So, i admit that im not very good, not very clever , not very briliant, and not very intelligent person. I'm just a human being like u'olls. Ala kadar punya student yang dengar, paham dan hafal apabila lecturer mengajar aku. Im so proud because im always be myself, always be truth, always be good at all.

Nak tengok tak pointer aku berapa. NAKK TAKK? Sorry saja saja aku kecilkan picture ni. Nak tengok lagi besar, korang klik je picture bawah ni. Siap boleh zoom zoom zoom in zoom zoom zoom out lagi.



Lesson : New semester nak study hard, aku tak nak lah nak study smart sangat. poyo je lebih kan nak smart sangat. Yang lain ambil chance tak ingat dosa pun. Kita je ikut peraturan apabila jawab examm. Erkkk.




No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)