Tuesday, January 31, 2012

New Home & New Bedroom

Hai, Assalamualaikum.

Anda semua sihat tak? Ececece rindu nad lettew kann sebab nad dah lama tak update blog ini. More to facebook lebihh. Allright, Entry kali ini al-kisah tentang rumah keluarga nad yang sedang dibaikpulih & menambah 1 tingkat lagi. Alhamdulilah, setelah rezeki yang ALLAH bagi kepada keluarga aku mampu untuk mempebesarkann rumah yangs edia-ada. Al-maklum anak-anak umur makin tua, badan pun makin panjang, badan makin beso-beso jadi kena la bina rumah tu beso sikit bak kata Mama aku. Hihi

Lagipun, Mama kata rumah ini bakal jadi Kampung aku tak lama lagi. Hmm, aku kahwin nanti kesiann kat anak-anak aku kampaung kat mana ? Kat Kuala Lumpur je. Heeee. Dimana ini la keadaan rumah aku sekarang seisi keluarga akan menetap tidak lama lagi. Habis  siap semua ini InsyaAllah pada bulan 4.  Starting pada bulan 12 ak silap aku.  Yeahh, can't waitt nak tengok rumah ni siap offically, bilik sendiri lagi, cat bilik lagi, katil beso baru lagi,  Seronokkkk sangat-sangat !

Pekerja atas tu penat lelah buat kerja, aku syokk senyum lebarr dihadapan rumah :)

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)