Thursday, November 17, 2011

My conscience.

 Assalamualaikum
Skinny Melon And Me : pretty awesomeee dude. Korang mesti baca sebab ala-ala diary budak kecil yang suka memberontak. kihkih

Mates, Dates The Secret Story : Okay, i tell you babe when you've read this book you will so excited untuk ngorat abang/adik kawan korang. Ada berani? Cool !

Lawak Kampus : Macam korang tak kenali buku lawak nak mampus ni? Aku gelarkan kamus dewan aku. Tengok setebal kulit buku nya, harga pun tebal nak bayar kat kounter popular hari itu. Lawak sangat-sangat. Guarantee terjamin tergelak sorang-sorang. Pasti release tension tau.

#3 buku ini teman mesra aku semasa berada di Penang bila aku bosan and whatever. Novel melayu aku layan but aku lagi prefer membaca buku-buku ini. Malah boleh mempertingkatkan english aku. Ehem ehem berlagak nya. Aicet !

Kita nak mengadu, complain, luahkan, ceritakan kat korangg about this. About what?? About my Final Exammmmmm season. OMG, tak tahu aku nak bagitahu korang betapa nervous, gelisah, tak takut pun ada. Pelik la aku even markah PB (Pembelajaran berterusan) tak la terer mana macam korang korang kan? Betul tak? hihi.

PB303 - BANKING IN MALAYSIA
1st paper aku mengadap aku sangat-sangat teruja nak menjawab. Tetapi baru 5minit pertama sedang aku leka & kusyuk menjawab soalan mood aku tetiba spoil disebabkan penjaga peperiksaan kacau aku "menyatakan aku tidak pakai stokin dan dapat amaran terakhir" Korang ada pernah dapat? After that 5minit terakhir aku nak habiskan masa aku tetiba datang pula sorang lagi menyatakan "aku punya kasut tak mengikut undang-undang/peraturan". Pfffffttttttt benggang gilo aku !
Nak cakap lagi, dah la target soalan keluar itu ini but banyak soalan lain yang keluar. That why aku begitu marah dengan tiba-tiba that time. Mana tak nya, mood spoil soalan pulak keluar lain. Eghhhh !! Mmg betul-betul aku jawab soalan banking time tu. Hanya ALLAH yang tahu betapa semangatnya aku. Fuyoo. 

PB302 - COMMERCIAL LAW
2nd paper. Okay, paper ni aku nak nangis dulu T.T . Done, sebab semua salah aku baca macam nak taknak, main-main bukan apa korang aku demam plak after jawab paper banking. Tidur sehari suntuk mmg badan lemah tak bermaya la konon. I'm so sorry Abah, kakngah tak boleh dapatkan 4.0 pointer yang abah harapkan for this semester. Memang malang betul nasib on this subject commercial law. Markah PB lower betul in class then bila final exam boleh main-main. Hopefully aku lulus pun jadi. Peringatan buat aku kali ini ! Amin. :)

#2 paper final exam more to go. Wish me do the best. Tau promise me?
  • PB301 - BUSINESS MANAGEMENT  
  • PB304 - MARKETING MANAGEMENT

See you soon reader. Lot of love, ;)

3 comments:

  1. waaa... knguh nk pnjam buku lawak kampus tuu... uhuhuh...

    good luck taw knguh... eika yakin knguh bleh... uhuhu.. xsbar nk tgu knguh blik 21 nie... kihkihkih...

    ReplyDelete

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)