Wednesday, October 12, 2011

Friends.Fun.Together.Always

Assamualaikum

Keluar dari rumah memang hobi aku.
Alot a thing want to share with myfriends together. Always. They always brighter mydays  evenaku lah yang suka mengacau kawan-kawan aku. Sampai dorang naik menyampah but benci-benci pun dorang will miss me if aku balik ke Ampang pada hari minggu. Cepat la nad balik ye. Kah kah kah.

Hobi  : Karaoke memang dalam hati ni berangan nak jadi penyanyi tapi tak yah la nak sampaikan. Mmg tak sesuai plus tak berbakat. Auww statment ! 

2nd Hobi : Menonton wayang. Baru2 ini aku menonton movie Al-Hijab. Okay la aku bagi 3star dari 5star. Babak seram dah menarik perlu banyakkan lagi je jalan ceriat on babak seram. Baru la betul-betul kaw aku nak jerit plus teriak sini sana. Ceritanya alittle bit slow sebab byk cakap pot pet pot pet. haha. Tahniah Piere Andre !

 From Left : Aizat, Shira, Deqnan, Yant, Zam, Aku, Safiyah and the last one Anis
 Semua berangan nak jadi artis. Class kau nyah !

Lokasi : Di atas ferry dari Balik Pulau ke Butterworth.
Masa : 6.50a.m on 8 October 2011. Matahari baru nak naik.
Masing-masing nak tayang punggung siapa lagi besau. Mata semua dah macam panda kelaparan. Keluar rumah dari pukul 9 pm till 8 am. Wow !

Write soon ! Loveyou.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)