Thursday, October 6, 2011

Aktiviti favourite saya

Assalamualaikum
Central Market - kurun-kurun aku tak jejak dekat situ. Last pergi tahun 2008 tak silap aku. Err lama tak korang. cuba bilang now dah 2011 tolak 2008 kan. Tolak-tolak 3 tahun dah tak jejak.

So far, banyak perubahan yang telah direka dan dilakukan. kalau korang sampai sana kan sure korang cakap WOW ! Cantiknya central market ni. Dah makin advance tu macam-macam ada. haha. Tambahan pula, mmg tempat itu menjadi tarikan kunjungan pelancong luar negara. Memang kerajaan Malaysia really did good job. Saya bangga jadi anak Malaysia.

Okay, here the picture :

 
Yang aku masih aku banggakan lagi, kalau korang masih punyai ingatan yang sgt kuat dan jelas perasan tak sebelah central market tu ada macam painting service yg berbakat-bakat besauuu tu. Almost there dah hampir membangun sebab ada pameran dari tingkat 1 hingga tingkat 3 tak silap aku. Macam-macam artwork ada. Puas hati tak payah bayar pun kecuali kalau korang nak beli kena bayar la kan. hik hik

Ha, that time ni RAOUL boutique. Ingat senang nak ambil gmbar dekat butik. Kau ada jah? Tak ada kan. Aku ada jadi kau diam. Berlagak gila aku masa ni kawan aku kerja kat sini so aku dan eika apa lagi menjadi penyibuk di butik orang. Datang butik ala-ala datin tak akan jadi tapi muka selamba bhai. Terus mintak kawan aku ambilkan gambar konon-konon beli barang kat Raoul tu.
Memang betul cakap kawan aku, harga yan terletak pada pakaian di Raoul boutique tu mmg tidak berbaloi dan tidak logik. Tahu kan apa itu tak logik dan logik? baju dia okay la but tak yah la sampai RM 400 ke atas. haha.

Sorry my reader, aku tak byk sgt bercerita buat masa sekarang sebab busy tak tentu masa. Now busy alot of test, quiz, relective journal and end of chapter. Byk kena study and study alot. Must ! 

For you all information, in this month je aku dah demam twice. 1st demam just demam biasa, but semalam on 5 oct 2011 dijangkii demam panas teruk. Alhmdulilah dengan hasil jagaan kawan kawan serumah aku telah menyembuhkan aku dengan pantassss sekali. Amin. 

Thankyou buatkan sup ayam, thankyou belikan panadol soluble, thankyou selimutkan aku, thankyou letakkan tuala kecik dekat dahi aku and thankyou temankan papah bila balik dari kelas. Thankyou my friends. I really appriciate. Muaah love you.

The end. bye bye :)

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)