Saturday, July 23, 2011

Random #13

Assalamualaikum
1#  Kaki wayang. Ya, sekarang aku sudah menjadi kaki wayang. Dengar-dengar movie ni best laju je aku pergi tonton. Last week, aku terkejar-kejar nak tengok Harry Potter 7 (Part 2). My Fav movie okay. Then this week, aku tengok Mr. Popper's Penguins Movie. Comment ? Yes, movie ini sangat menarik. 1stly, starring by Jim Carrey. Dia ni kan pelawak. Ingat lagi tak The Mask Movie pada tahun 1994. Auww cerita tu sangat-sangat lawak dan sexy yo. 

My comment for this movie is awesome,it's very funny with a little cute penguins. There have 6 penguins. They got a name. Nak tahu tak namanya, Kapten Popper, Stinky, Loudly, Bitey, Lovey & Nimrod. I love Nimrod because it very cute dengan perwatakan ala ala mabuk gitu, Kapten semangat juang ingin terbang macam burung & Lovey it very loving. Manja sangat penguin-penguin itu tauu. Tengok aaa ok, kalau korang ada rasa kasih sayang terhadap haiwan2 comel !

2#  Kaki Novel. Ya, boleh dikatakan aku sudah kembali menjadi kaki novel yang setia. Dulu kala waktu dizaman persekolahan, jangan cakap la semua novel aku nak beli. Tapi disebabkan aku masih sekolah menengah, duit pun tak ada hobi aku makin pudarrr. Sekarang, aku tak perlu susah payah nak beli sebab budak rumah sewa aku kemain gila-gila kaki novel sebab dorang beli 3novel at the same time ! Bayangkan, sanggupkah anda ? HAHA. Novel yang aku sedang layan buat masa kini :-

- 7 Hari Mencintaiku
- Cinta Kontrak
- 7 Lautan Kucari Cinta

Information : Bak kata orang muda yang baru berkahwin, Perkahwinan tak sama seperti di dalam novel. Tak sama yang korang bayangkan dan impi-impikan tu. Hampehhh. -.-

3#  Kaki Makan. Ya, aku memang kaki makan. Buat masa sekarang aku kuat makan Durian. Yeahhh, mmg musim Durian. Jadi, kat Penang easily boleh dapat Durian dengan senangnya. Okay, 6 atau 7 biji RM10 korang boleh dapat ke dekat Kuala Lumpur tu? Tak kan. Padan muka. 

4#  Kaki Shopping. Ya, bertuah la siapa yang dapat jalan dengan aku. Penat korang nak mengekori aku bershopping.Tapi yg pasti, aku bukan kaki pilih barang lama-lama. Aku suka je, terus bayar ! HAHA. Kalau singgah mana-mana pasti ada benda nak beli walaupun hati dah bantah. Perempuan kan.

5#  Kaki Blogging. Tidak, yang ini aku ragu-ragu sebab aku bukan kaki blog sangat. Tengok laa entri aku pun tak seberapa. Bog pun tak hias dengan meriahh. Nak update pun take time bro ! Err kalau boleh tiap-tiap hari nak update. Sampai sekarang aku masih tak boleh nak upload gambar untuk tatapan harian korang. Mesti korang rindu aku kan, Cmne aku dekat poly, belajar okay ke tak, pakai baju apa masa belajar. Kan kan kan? Jangan tipuuuu -.-

(Suara manja) *Saya janji saya akan berusaha upload picture saya okay untuk u'olls. Sampai sini sahaja. Jumpa lagi readers. Roger & Out !

3 comments:

  1. sgt jeles! smpi skg tk dpt lg tgok cite harry potter. adeh! :3

    ReplyDelete
  2. kalau kaki shopping sangat2 setuju !! ^___________^

    ReplyDelete
  3. Cha : auwww, tgk la cepat2 heheh.

    Auni : amboi mcm tahu2 je. ni mesti wanie bgtahu en en ?ehehe

    ReplyDelete

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)