Sunday, July 17, 2011

Harry Potter, It all ends :(

Assalamualaikum
Last Thursday, aku berkobar-kobar nak habis kelas awal. Because Movie Harry Potter 7 has released that day. Member-member aku cakap "kau ni semangat betul nak tengok". Yela, aku dah follow movie dia since Harry Potter 1. Masa harry potter comel-comel gitu dengan kaca mata bulat dia. Comel kan?

After class, rushing balik rumah paksa kawan serumah teman tengok sekali sebab dia layan cerita ni. Yang hampehh semua tak layan. Aku benggang -.- tapi takpe ada kawan jugak teman kan. Sampai Jusco Seberang Prai tu you know what, lari-lari kejar tiket pukul 6.30 petang semata-mata 3D punya ! Menang aku bersemangat betul. Baru aku perasan -.-

I tell you. You all mesti kena tengok sebab Part 2 mmg best. Before this Part 1 mengantok tahap gaban kan sebab jalan cerita dia slow, but in Part 2 no no way tak ada boringgg scene. Do watch okay ! Macam nak promote la pulak. Suka ayat dalam tu. "Avada Kavada" memang banyak kali sebut. Okay, aku prefer korang tengok in 3D la. Sebab best plus plus best. Jangan lepaskan peluang ini !

Next movie yang aku nantikan, FINAL DESTINATION, COWBOY VS ALIEN, And JONNY ENGLISH REBORN. ;)

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)