Thursday, April 21, 2011

Terima Kasih & Ame-Ame (Entri Birthday Aku)

Hello guys and Assalamualaikum. 

Minta maaf banyak-banyak ye. Lately ni jarang nak update. Now, final exam starting. Today aku dah lepas menjawab 1 paper iaitu exam principles of marketing. Haa, mesti rindukan bebelan aku kan? Alright, banyak perkara nak bagitahu korang ni. Bismillah.

1#  Ini adalah entri aku yg ke-100. Horayyy, sebenarnya before ni dah mencapai entri ke-100 tetapi aku delete entri yang tidak berkenaan. Paham-paham kan la ye. hik hik. Jadi hari ini excited buat kali ke-2. 

2#  Happy Birthday to me, happy birthday to me, happy bithday to me, and happy birthday to me. Yes, i know umur aku sudah 21 tahun. Ejek la ejek la cepat ! Tua pun tua la asalkan aku lagi dewasa lagi korang. Korang tu kanak-kanak ribena bila nak membesar. hik hik. Insya-Allah every single year, aku akan berusaha ceriakan dunia aku.

Thank you to all my beloved gff & bff. Sanggup celebrate birthday aku awal, then suprise dapat 2 teddy bear yang comel macam muka aku kan kan? Terima kasih banyak-banyak.


Tak lupa kepada yang rajin meng-wish kan birthday aku pada hari yg sangat bahagia. Truut-truutt-trutt handphone tak lekang berbunyi dapat kiriman sms & call dari kawan-kawan. Hadiah dari Abah sayang, dapat 3 biji duriannnn. Mmg kempunan betul nak makan durian dr Penang lagi. Err. Kaklong, bila nak belanja makan Nando's ni? Haaa, kawan-kawan facebook aku, untung betul ada ramai kawan dalam facebok. thanks to 168 wishes okay. Love youu guys.

3#  As you known, aku dah bagitahu dengan bangganya tadi kan yang sekarang aku sedang menduduki peperiksaan akhir bagi sem 2. Errr Alhamdulilah hari ni aku dapat menjawab paper dengan tenang. Lagi tenang sebab aku pelajar paling awal keluar. Starting 8.30 am habis kan paper 9.45 am. Macam ape ntah kan. I have 2 more paper left, lepas ni gedebak-gedebuk merdeka untuk 2 bulan. Terima kasih Allah kerana bimbing aku semasa menjawab paper tadi. Guys, pray for me untuk 2 paper lagi tau. Kalau tak, siap korang nanti ! 

4#  Siapa rumah dia dekat dengan UTEM, Melaka angkat tangan cepat? Yeahoo ha tu ada satu, dua, tiga, empat orang tuu angkat tangan. Nanti rajin-rajin la ke UTEM pada 14 Mei 2011 tau sebab aku konvo unutk peringkat sijil kolej komuniti. Setelah setahun menunggu lama kahirnya tiba masa untuk berjumpaa kawan-kawan aku semula. Weyy, rindu korang sangat sangat babe. Tahniah !

Thank you for reading this entry :)

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)