Sunday, February 20, 2011

My Weekly Schedule - Full

Err, bermula tepat jam 6.30 pagi aku bangun dari tidur hari isnin nanti. Otak aku akan mula berfungsi dengan cergas, banyak sgt perkara yang perlu difikir kan ke sana sini, hafal itu hafal ini, baca tang ni baca tang tu. Aduhh pening la weekly nie. Memang betul cabaran sebagai student sekarang. Bayangkan lah kawan-kawan. Bermula hari 

ISNIN  21 Feb
Ada Quiz Agama (Bab talak, nusyuz & lian) dan Test Business Mathematic.
SELASA  22 Feb
Ada Quiz Marketing (Bab Pricing) , Submit Assignment English dan Forum English
RABU 23 Feb 
Ada Test Macroeconomics (Test paling bahaya nieee) :(
KHAMIS 24 Feb
Ada Quiz Database (Bab ERD)
JUMAAT  25 Feb
Tidak ada apa-apa lagi kenyataan.

Guys, I hope you all please pray for me. I have a lot of quiz and test for this week. bg lah support banyak banyak kat aku. Ohh my, tak tau nak bahagikan masa cmne, dah la selalu tak cukup rest. Please, wish me luck okay. Love you.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)