Tuesday, January 11, 2011

Berjalan kaki dari Rumah sewa ke Jaya Jusco

Betul tak tipu? lebih kurang mcm tu lahh. Memang jalan kaki sepanjang berada di Penang. Jalan kaki ke kelas, jalan kaki ke Mc Donald, Jalan kaki ke kedai makan, jalan kaki ke Carrefour mane mane lah. yang pasti semua nak jalan kaki sahaja. memang boleh tercabut tulang kaki ni bak kata orang sekarang. HAHA

Tengah syok berjalan dengan si Jojo aritu. kitaorang terjumpa satu kedai DONUT , ye donut. Menarik, plus donut dia lagi sedap dari Dunkin Donut & J'Co tu. But Big Apple dia tak boleh lawan lagi sebab tak cukup matang. HAHAHA. kedai ni best, siap sediakan wifi tu. then boleh lepak2, mcm kat garden. tahu kan? 



NASH DONUTS & BAKERY

Time tu i tak lapar mane pun. bila masuk je kedai dia. fulawehhh, teruss lapar tau. i beli 1 donut & 1 roti ape nth . delicious la katakan. habis melantak kat dalam kedai tu. Korang kena try jugak tau bila sampai kat Penang ni. tapi tempat i sekitar Permatang Pauh tau bukan Penang kat Pulau tuu. sesat lahh nanti. 

MESTI CUBA TAUU !

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)