Sunday, December 26, 2010

Kesibukan di Pulau Pinang


Hai awak, harap maaf ya. K'belakangan ini saya sibuk dan tiada masa untuk meng-online kan diri sebab ape, NO WIFI - NO BROADBAND - NO MONEY GO TO CYBERCAFE. Biasa lah dah jadi student atau pelajar mmg tak ada masa sangat. Lagi-lagi, baru masuk intake baruuuu, Duit keluar macam air terjunnnn bhai, bayangkann ! Menangis tak berlaguuu jawabnyaa. =(

Alhamdulilah, so far so good to be here in Penang. Stay rumah sewaa. Kawan-kawan lagi lahh okay, ada sekepala batu, ada pandai berlawak, ada tercover-cover cun tapi mmg cunn pun, ada pula pendiamm tahu senyum tak kata apa-apa. HAHA

1st day - P'daftaran kelam kabut. Benci lahh, semua kena uruskan sendiri. tahu lahh saya 'INTEGRASI' tapi bagi lah tunjuk ajar sikit.

2nd day - Duduk rumah sewaaa tak boleh tahan, Taktau nak buat ape, Buntu ! Mabye im still new in Penang kan. redhaaaa & redhaa. Menangis tak henti-henti :(

3rd day - Cari kelas tak jumpa-jumpa sampai sesat, masuk kelas buntu nak duduk mane, cari kawan baru lagi lah tak jumpaa plus buntu babe ! Balik rumah, menangis lagi tak sudahh.

Tapi dengan adanya bantuan dan nasihat kawan-kawan saya. saya jadi lebih kuat !. Thank you to Haikal, Sytie, Farsha, Adik wanie, Adik Cyacya, Caal, Azmeer, Eika and to you all (tak ingat nama sebenarnya) ;p

Tak lupa MAMA & ABAH, yang tiap-tiap hari call tanpa jemuuuu anaknya disini. I love them . Congratulation to my lovely friend, Qhairunnadiah. Wahhh g Uitm jangan lupa aku tau. Take care :)

"At this moment, I am happy with my new change and with my new career studying. Allah has blessed me a lot and I am so thankful for that"
 - Nadiah Rostam

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment & support. Love you, *bighugs :)